Voelen de mensen in jouw organisatie zich regisseur van hun eigen verhaal? En welke rol speelt jouw organisatie in de verwezenlijking van dat persoonlijke verhaal?

Een nieuwe aanpak

Organisaties zijn nú gebaat bij krachtige mensen die het verschil willen maken en eigenaarschap pakken op basis van waar ze goed in zijn. Door deze thriving energie terug te brengen in je organisatie ontstaat er een creativiteit, drive en wendbaarheid die nodig is om de hardnekkige status quo te doorbreken.

Het is daarom belangrijker dan ooit om te weten wat mensen intrinsiek willen en kunnen toevoegen. Omdat ze juist dan weer gaan doen wat nodig is in plaats van te doen wat ze moeten doen. De aanpak die we ontwikkeld hebben speelt juist hierop in.

Lees onze white paper ‘Mensgericht Transformeren’ en maak kennis met deze nieuwe aanpak op basis van 5 x 20 jaar internationale ervaring.

Door ‘Mensgericht Transformeren’ laat je je organisatie thriven; breng je je mensen in flow en realiseer je keiharde effecten/resultaten, maar dan op een andere manier.

Het continu in transitie zijn is de nieuwe standaard geworden, stilstaan is achteruit hollen. Veel leiders worstelen met het vinden van een antwoord op de vraag hoe ze de resultaten een nieuwe en duurzame impuls kunnen geven. Wat is er nodig om een andere, diepere focus aan te brengen, aanpassingsvermogen te verhogen en transities te laten slagen? Hoe zorg je dat je organisatie weer gaat floreren, gaat thriven? En hoe verhoog je dan de thrivability in een organisatie?

Wehumans werkt samen met The Thrive als het gaat om het aanpakken van complexe organisatie vraagstukken. Weten hoe we dat doen?

Download hier onze visie.